De huwelijksceremonie van Borkán en Debby

De huwelijksceremonie van Borkán en Debby

“We werden enorm hartelijk welkom geheten bij het stadhuis. Er werd ons vanaf het begin duidelijk gemaakt hoe alles zou gaan lopen. Dit vonden wij erg fijn. De trouwambtenaar stond al netjes op ons te wachten. Om er zeker van te zijn dat tijdens de ceremonie zou worden gezegd wat voor ons het aangenaamste was, kwborkan en debby 4am zij een week van tefoto borkan en debby 1 voren bij ons thuis om ons te leren kennen. Hiermee konden we makkelijker vertrouwen in haar opbouwen. Al gauw waren we aan het lachen met elkaar en voelde alles vertrouwd aan. Ongeveer twee uur later wist ze veel meer van ons en onze relatie dan dat we van tevoren hadden gepland, maar door haar interesse, enthousiasme en warmte voelde het voor ons heel natuurlijk en vertrouwd aan om deze dingen met haar te delen.

De ceremonie was absoluut geweldig! Het was fijn dat de trouwambtenaar ons ook de ruimte liet om zelf wat aan elkaar te vertellen. Het was daarnaast top dat de trouwambtenaar in haar verhaal precies die dingen uit ons verhaal had gehaald die voor ons het meest bepalend en leukst voor onze relatifoto borkan en debby 2e waren. Het liet ons zien dat ze echt naar ons had geluisterd en had begrepen wie wij samen als koppel zijn.

Achteraf hebben we ook van veel vrienden, kennissen en familieleden gehoord hoe mooi ze de ceremonie vonden en we weten zeker dat we dit mede te danken hebben aan onze geweldige trouwambtenaar Astrid. Een echte aanrader!”

Tags: huwelijken
X